perjantai 18. toukokuuta 2012

Biologinen kello tikittää

Koskaan ei ole oikea hetki niin sitten se oikea hetki on tehtävä vaikka väkisin. Mies lupailee, että mennään naimisiin ja hankitaan lapsia mutta ollaan oltu nyt reilut neljä vuotta yhdessä eikä kumpaakaan lupausta kuulu. Tein helmikuussa lupauksen itelleni, että yritän hankkiutua vaikka väkisin raskaaksi vuoden sisällä piti mies siitä tai ei.

Olen jumiutunut paikoilleni lueskelemaan vauvafoorumeja ja huokailemaan toisten odotusonnea, jos vielä joskus minäkin. Melkein kaikilla kavereillakin on lapset ja yksikin kavereistani menee ihan kohta naimisiin ja lapsikin tuli vastikään. Siis oon ihan onnellinen kaverini puolesta ei siinä mutta vähän yrittää tuo kateus iskeä kun kaverilla on kaikki asiat niin mallillaan ja ite vasta haaveilee kaikesta :(

Mietin, että blogi voisi olla hyvä kanava jota kautta saan lisää puhtia tähän projektiini. Jännittää :D

3 kommenttia:

  1. Ei luoja mikä idiootti olet.
    Onko sitten mukavaa, jos mies sanoo heihei, kun lapsenhoito ei kiinnosta? No, ehkä miehesi on sinua fiksumpi ja ottaa silti lapsesta vastuuta, mutta oikein juttusi ei ole millään tavalla. Miksi huijaat miestäsi? Onko se sinusta suhteeseen kuuluva asia?

    Huh, huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmie usko et mies ihan tuosta vain lähtis, etenkään kun en kerro. Miehestä tulee tosi hyvä isä :) <3 Ja eihän kondomi oikeesti ees ole 100 % varma ehkäisykeino. Ollaan puhuttu jo yli kolme vuotta että joo hankitaan lapsia lähiaikoina mutta mitään ei tapahu. Viime vuonna piti mennä naimisiin eipä ole sitäkään vielä saatu aikaseks. Häät ja lapset siirtyy aina vain myöhemmäs :( Pistän vaan asioihin vauhtia.

      Poista
  2. Yleensä miehet siirtää, ja siirtää asioita joita ne ei halua ;)
    Tai ei vaan vielä halua/ ole valmiita siihen.
    Miehen mielipidekin kun voi muuttua joka viikon välein, oli asia mikä hyvänsä.. eli vanhoihin puheisiin on turha vedota. Mies enää vanhoja asioita muista ;)

    Ja anteeksi vaan, mutta mistäköhän mahdat tietää, että miehestä tulee hyvä isä?? Niimpä, et mistään. Se nähdään vasta käytönnössä.

    VastaaPoista