sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Mansikoita ja lapsettomuusajatuksia

Olikin yllätys, että kun kirjautu sisään niin täällähän oli yli 1000 sivulatausta joista linkit oli tullu pääosin äitiysfoorumeilta. Ymmärrän miksi tätä ei pidetä hyvänä ideana mut tahon lapsen nimenomaan tän miehen kanssa ja sitoutua. Mies tuntuu vaan vetävän jarrua päälle vaikka asioista on ollu puhetta jo pitempään. Jos yritän ite nopeuttaa tätä prosessia niin tuskin siitä teille on mtn haittaa :D Tiiän kyllä mitä oon tekemässä ;)

Okei, sovitaan nyt niin että miehen nimi olis vaikka Sami. No Sami yritti eilen illalla vähän korvata töksäyttelyään ja kävi hakemassa kauppareissulla pyytämäni greippimehun lisäksi myös mansikkasuklaata, ja mansikoita. En vaan oikeen tahtonu lämmetä sille kun rasitti se toissapäiväinen riitely niin Sami valloitti sitten koneen. Tykkään kyllä mansikoista mutta säästäs meidän häitä varten eikä ostais jumalattoman kallista mansikkarasiaa!! :( Greippimehunhan pitäs edistää raskaaksi tuloa. Tiiä sitten mutta tuskin siitä haittaakaan on.

Yöllä se sitten yritti kömpiä viereen ja inistä jotain. Sanoin että kyllä se tietää mitä tahon ja vastasi että joo mutta kun ei vielä voi. Siis haloo? Ei vielä voi? Ei ole vielä voinu 4,5 vuoteen? Ei oo ees voinu kosia vaikka ollaan juteltu siitä että mentäs naimisiin. Että joo kiiti vaan. Huomautinkin siitä kun meillä oli joskus aikasemmin ollu kihloista puhetta ja kysyin että miten kauan mun sitten pitää odottaa. Ja se vastas vaan ”En tiiä. ” Oon varmaan hirvee ämmä mutta siinä tuli sitten uusi itkukohtaus ja Sami oli paniikissa… Kyllä siitä sit selvittiin. Nyt Sami lähti kaverinsa luokse tosi lyhyellä varoajalla. En tiiä johtuko se nyt näistä parista päivästä vai oliko sillä oikeesti jotain menoa :/  

Ei sitä varmaan heti tärppää jos tärppää ollenkaan. Pelkään sitä etten koskaan saa lasta niin tahtosin alottaa jo ajoissa eikä se lapsi meidän maailmaa tässä vaiheessa romauttaisi.  Edes yksi joka eläis pitkän ja onnellisen elämän mut mieluiten pari kolme. Suvussa on molemmilla puolilla ollu myös lapsettomuutta muiden perussairauksien lisäksi, tai jos ei ihan lapsettomuutta niin todella haastavaa. Äitiä ei pitäs olla olemassa eikä periaatteessa minuakaan. Melkein kuin ihmeen kautta lähteny alkuun mut jos ne ihmeet loppuu? Hedelmällisin ikä on menossa kovaa vauhtia ohi ja aika valuu hukkaan. Mitä jos minäkään en koskaan tuu samaan omia lapsia vanhemmalla iällä ja se ainoa hetki onnistua on nyt? Oon yrittäny puhua tuosta Samille mutta Sami ei ymmärrä. Se luulee että nainen pamahtaa heti paksuksi. No, se voi olla yksi vaihtoehto mutta eipä se kaikkien kanssa käy niin enkä todellakaan usko että mun kanssa se kävis ihan sormia napsauttamalla.

Mut joo, pitää ruveta tekemään vielä viimesiä kouluhommia. Päivittelen varmaan ensi kerralla sitten kun on tarvetta eli viimestään kuun lopussa kun kuukautisten pitäs alkaa :)

10 kommenttia:

  1. Hei kuule

    En ottanut selvää minkä ikäinen oikeastaan olet, mutta voisinpa sanoa muutaman sanasen.

    Sinulla ei ole kiire lasten hankkimisen kanssa. Älä edes yritä saada lasta tämän hetkisen miehesi kanssa, suhteenne kuulostaa aikamoiselta tunteiden vuoristoradalta ja voin kokemuksesta kertoa, että sellaisella eläminen ei ole lapsia varten.

    Lisäksi jos miehesi ei halua kihloihin/naimisiin/lapsia (ainakaan vielä) niin turhaan häntä siihen painostat. Teidän haaveenne elämästä eivät kohtaa, ainakaan tällä hetkellä. Nyt joko itse mietit asiat uudessa valossa tai pidät kiinni omista unelmistasi ja elät niiden mukaan; jätät ja unohdat miehen ja hankit lapsen yksin, laillisin keinoin. Tiedät kai, että puuhaat parhaillaan petosta?

    Kokemuksesta voin kertoa senkin, että ihminen, joka on huijattu isäksi voi saada niin pahaa vahinkoa aikaan lapsen psyykelle, että sitä kursitaan kokoon seuraavat 30 vuotta. Älä tee tällaista "palvelusta" miehellesi, mutta ennen kaikkea, älä tee sitä mahdolliselle tulevalle lapselle. Elämä tuollaisessa yhtälössä ei tule olemaan onnellinen eikä välttämättä pitkäkään.

    Toivon, että mietit sanojani. Ja uskon, että muutkin ovat sanoneet sinulle samaa. Jäitä hattuun ja järkikulta käyttöön.

    VastaaPoista
  2. Itse olen 1-vuotiaan tytön äiti joka makaa sairaalassa rv 22 vuodelevossa tipoissa odottamassa tuomiota mahdollisesta tulevasta keskenmenosta. Vauva siis uhkaa syntyä jo nyt, ja vasta viikon päästä häntä alettaisiin hoitaa kun mahdollisuudet selvitä olisi edes jonkinlaiset. Muistutus vaan siitä ettei se raskauskaan mene välttämättä ihan toivomusten mukaan. Oon sua muutaman vuoden vanhempi ja joudun nyt käymään läpi ajatuksissa mitä tarkoittaa olla äiti vaikeavammaiselle lapselle (jos vauva jää henkiin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, blogin varsinaisen ajatuksenhan olen nyt jo turhan aikaisinkin paljastanut. Juomasin postauksesi jo aikasemmin, ja se kosketti. Olen pahoillani tilanteestasi, ja halusin vain sanoa, että toivottavasti kaikki järjestyy parhain päin. Voimia sinne oikein rutkasti!

      Poista
  3. Lue ajatuksella tuo edellinen kommentti, oikeasti. Arvaa ketä vahingoitat eniten tuolla petoksella? Niin juuri, sitä lasta. Lapsi ansaitsee syntyä ilman petosta.
    Jos mies ei halua lasta, häntä ei saa pakottaa. Mieti toisinpäin. Jos miehesi pakottaisi sinut johonkin asiaan mitä et halua?

    Sinä luulet olevasi aikuinen ja fiksu, mutta käytöksesi osoittaa ettet tiedä mitään tasa-arvoisesta parisuhteesta, epäitsekkyydestä ja kärsivällisyydestä. Uskon kyllä että miehestäsi tulee hyvä isä. Sinusta taas ei voi tulla hyvä äiti. Tuollaisella itsekkyydellä ei ole osaa äitiydessä.

    Jos pelkäät noin paljon hedelmällisyytesi puolesta, niin hommaa itsellesi mieheksi sellainen, joka lapsen haluaa.
    Pahin petos minkä nainen voi tehdä miehelle on raskautua salaa!

    VastaaPoista
  4. Miten aiot selittää miehelles kun alat lihomaan ku vappupallo? :D

    VastaaPoista
  5. "Sinä luulet olevasi aikuinen ja fiksu, mutta käytöksesi osoittaa ettet tiedä mitään tasa-arvoisesta parisuhteesta, epäitsekkyydestä ja kärsivällisyydestä. Uskon kyllä että miehestäsi tulee hyvä isä. Sinusta taas ei voi tulla hyvä äiti. Tuollaisella itsekkyydellä ei ole osaa äitiydessä. "

    Niinpä. Toivottavasti pelkkä feikki koko blogi.

    VastaaPoista
  6. Ehkä nyt olisi keskustelun paikka. Kysyt mieheltäsi, haluaako hän ollenkaan lapsia jne. Miksi turhaan haaskaisit aikaasi miehen kanssa, joka ei ehkä haluakaan samoja asioita kuin sinä.

    Ymmärrän että vauvakuumeisena ei ajattele järkevästi...mutta salaa raskaaksi hankkiutuminen ei ainakaan kannata, pahimmassa tapauksessa mies jättää sinut kun kuulee että olet raskaana, sen jälkeen olet sen kanssa yksin.

    Minun mieheni muka halusi aikoinaan lapsia, mutta kun molemmat syntyikin keskosena ja varsinkin toisella lapsista on paljon vaikeuksia tämän vuoksi mm. kehityshäiriö...niin on alkanutkin katumaan että edes halusi lapsia.

    Lapsia kun hankitaan, niistä ollaan vastuussa aikuisikään asti, huvitti tai ei ja oli ne sitten terveitä tai ei. Miehesi ei selvästikään ole valmis siihen, joten älä häntä painosta...ettei tarvitse myöhemmin katua, että on lapsia tehnyt.

    VastaaPoista
  7. Eikö kukaan mies suostunu sua panemaan paksuksi, kun pitää tuollaista petosta alkaa tekemään :D

    VastaaPoista
  8. Sun teksteistä päätellen toivon ettet todella tule raskaaksi. Et tosiaan ole kypsä äidiksi jos lähdet edes tohon juttuun. Typerää ja naivia ajattelua että se mies sitoutuu suhun kun selviää että hankkiuduit tahallasi paksuksi. Lapsi parka jos tollasen äidin saa... Mitäs jos miehes ei saa sua paksuks? käytkö vieraissa ja uskottelet vauvan olevan sen?

    VastaaPoista
  9. Mies ei halua kihloihin, eikä naimisiin.. Haloo? Hän ei siis ole vielä valmis sitoutumaan, joten haluatko olla lopun ikäsi sidoksissa ihmiseen, joka ei halunnut kanssasi sitoutua, mutta hankit teille väkisin lapsen?
    Mieti vielä, pyydän! Jos sinun on tarkoitus lapsi saada, niin saat sen kyllä sellaisen miehen kanssa, joka kanssasi haluaa olla. Älä tuhlaa aikaasi, jos teillä on eri tulevaisuuden näkemykset.

    Jos mies ei ole ollut halukas isäksi, niin hänestä on sitten turha odotella mitään ihanne isää! Vauva ei paranna mitään parisuhdetta, vaikka jotkut näin harhaisesti luulevat. Parisuhde pitää olla ensin kunnossa, ennenkä siihen hankitaan lapsia. Kun lapsi syntyy, niitä raskaita aikoja tulee vain lisää, ja jos parisuhde ei pelitä, niin se on vaarassa vauvan mukana kaatua.
    Sellaista syyllisyyttä ei ole mitään kivaa kantaa mukanaan koko loppuelämäänsä, että itsekkäästi halusi lapsen liian aikaisessa vaiheessa, ja nyt lapsi joutuu elää ilman toista vanhempaa saman katon alla. Voin kertoa, ettei ole mikään kiva tunne!

    Terveisin yksinhuoltaja äiti :/

    VastaaPoista