perjantai 18. toukokuuta 2012

Reikiä kumeihin

Mulla on nyt ovulaatio ilmeisesti eilen tai tänään ainaki laskurin mukaan. Tiistaista asti on olluki aikamoinen halutus halutus, grrr ;) Yritin houkutella aikasempina kuukausina että jos otettaisiin ilman kondomia että minnuu ei haittas mut mies on ollu sitä mieltä että ei. Nyt ei vielä ole kuulemma vauvan aika. Pistin taas viime viikolla neulalla kortsuihin reikiä ja eilen ja toissapäivänä sain houkuteltua miehen kamaripuolen jumppaan. Yritän vielä tänään yrittää heti saunan jälkeen. Silloin sillä yleensä halut nousee vaikka olisi temmeltäny aikasempana päivänä ;) Mies kun ei yleensä jaksa/halua sitten millään perättäisinä päivinä.

Edellisillä kerroilla ei ole oikein auttanut tuo reikien tökittely. Kokeilin sitä ekan kerran helmikuussa mutta en uskaltanu kaikkia paketissa olevia tökitellä. Pelkäsin, jos jäisin kiinni niin alotin pienestä. Olis ollu varmaan vähän liian läpinäkyvää, jos olis huomannu yhessä kortsussa reiät ja sitten syynänny koko paketin läpi. Ei ole ainakaan vielä huomannut kortsuissa olevan mitään vikaa. Ootin tosi innolla helmi- ja maaliskuun lopussa että tärppäiskö. Kuukautiset alko kuitenkin ihan normaalisti, ettei haikara käynny. Huhtikuussa olin vähän masentunu siitä enkä jaksanu yrittää :/

Toivotaan että nyt olis parempi säkä - iltasauna kutsuu ;)

18 kommenttia:

  1. Iloksesi voin todeta, että ei se reikien tökkiminen auta välttämättä kovinkaan paljoa! :) Yritystä takana kohta 2 vuotta, siis kokonaan ilman ehkäsyjä, ja 0 raskautta (1 kemiallinen mitä en laske) takana!

    Toivottavasti et koskaan raskaudukkaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuohan on kurja tieto :( On ikävää ettei ole tärpännyt yrityksestä huolimatta ja on myös ikävää, että ajattelet noin pahantahtoisesti ;/ Enitenhän tässä nimenomaan pelottaa etten koskaan saisi lapsia tän miehen kanssa...

      Poista
    2. Musta on tosi härskiä ja itsekästä hankkiutua raskaaksi vaikkei miehes halua isäksi. Et taida paljoa lasta tai miestä ajatella? Mieti nyt jos menisi ukkosi kanssa poikki ja vihaisi skidiä? Lapses kiittäisi sua varmaan vitusti petoksestas, kun sen oma isä vihaa sitä.

      Yksi frendi aikoinaan huomasi salaa rei'itetyt korsut. Oli joku uusi hoito joka yritti hankkia ittelleen miehen "pakkosuhteeseen" tulemalla raskaaksi. Frendi olikin kostoksi survaissut sitä muijaa perseeseen. Oli likka vinkunut kuin sika ja frendi todennut "Tais olla kortsussa reikä." Ihan oikein sillekin naiselle, mitäs vittua yrittää kusettaa.

      Poista
  2. ja, raukkariepu kun niissä kondomeissa ON siittiöitä tappavaa ainetta SISÄLLÄ! Ainaki suurimmissa osissa.. joten niile reijile o perijaatteesa yks ja sama..asia eri, jos kortsu repeää sieltä päästä yhdynnän aikana siten,että siihen tulee esm.SORMEN mentävä aukko..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, luulin että se on ihan liukastetta se möhnä siinä pinnalla D: Pitää sit kehitellä jotain muuta :/

      Poista
  3. Huh huh ja hah hah!:D Onkohan sinulla kaikki ihan kotona?! Ja tosiaan, toiset ihmiset yrittävät vuosia ja vuosia tulla raskaaksi. Itsellä 5 vuotta takana ilman ehkäisyä ja kunnolla yrittämistä. Ja sinä ajattelit tökkiä neulalla reikiä kondoomiin! :D Noh, onhan niitäkin jotka raskautuu vaikka piuhat on pistetty solmuun.... Toivon että jäät miehellesi kiinni ja saat ansiosi mukaisen kohtelun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun ei ole vauvaa kotona ;/ Ja joo tiiän siks tahonkin alottaa jo ajoissa kun pelkään etten ikinä tuu raskaaksi. Yritän välttää kiinnijäämistä :) Onnea yritykseen toivottavasti pian tärppäis <3

      Poista
  4. Olet sairas, hanki hoitoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :/ Onko tää jotain ikärasismia kun 30+ vuotiaita jopa kannustetaan tällaseen tuohuun?

      Poista
  5. Entä jos vaan sidot miehen sänkyyn ja istut päälle, pakotat olemaan ilman kumia.
    Tai nakkaa kumit veke koko talosta, ja lämmität miehen niin kiihkeäksi ettei se enää välitä onko kumia vai ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota voisi kokeilla ensi kuussa! :) Luulen vain että ei taida miehellä kantti kestää :F

      Poista
  6. Et taida tietää mitä olet oikein tekemässä. Jos onnistut niin kannat koko ajan petosta mukanasi ja eipä tuolla keinolla oikein parisuhdetta rakenneta kestävälle pohjalle mitä juuri lapsen kanssa tarvitaan!! Voin kuule sanoa kahden lapsen äitinä että lapsen hoito on rankaa ja itku tulee moneen kertaan kun on niin väsynyt vauvan hoitoon. Ja säälittää se mahdollinen lapsikin joka tämmöisen kautta syntyy. Älä rupea petturiksi vaan tule järkiisi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis niin varmasti onki rankkaa mutta pystyn kyllä antamaan lapselle ihan sen kaiken mitä se tarvitsee niin kuin joku muukin. Miks säälittää lapsi jonka vanhemmat kuitenkin rakastaa toisiaan ja tulee rakastamaan lastaan? En usko että mies voisi vihata omaa lihaa ja vertaan :( Ja jos näin saan lapsen jota oon kaivannu niin tuskin sitä kadun.

      Poista
    2. Ei tässä kukaan lapsen vihaamisesta ole puhunut. Varmasti mies lapsesta välittää, MUTTA jos hänellä ei ole mitään aikeita ruveta isäksi vielä lähivuosina, ja häntä ajatus suorastaan ahdistaa, niin mietipä miltä hänestä tuntuu kun yhtäkkiä JOUTUU isäksi!
      Näinhän siinä rehellisenkin vahingon aikana käy.
      Ei ole kun se 9kk aikaa valmistautua tulevaan isyyteen, ja se nyt ei vain usein miesten kohdalla riitä. Eikä kyllä aina naistenkaan.
      On pikkuisen epäreilua, että SINULLA on ollut aikaa miettiä tätä asiaa useita vuosia, ja olet siihen nyt mielestäsi valmis. Ja nyt pakottaisit miehenkin olemaan valmis, koska sinulle asia sopii. Ymmärrätkö? Sinä aijot päättää yksin noin suuresta asiasta, joka kuuluisi olla YHTEINEN päätös.
      Minusta miehen pitäisi saada olla lapsen tuloon myös valmis.

      Sinulla ei ole mitään hajua siitä, kuinka perseestä vauva aika on, jos mies ei ole lapsen tuloon valmis. Saattaa olla, että mies jatkaa "nuoruuttaan" ja sinä joudut jäämään YKSIN kotiin enemmän tai vähemmän huutavan ja sairastelevan vauvan kanssa.
      Lasten kanssa arki on muutenkin raskasta, niin oletko miettinyt miten raskasta se on, jos sitä hommaa joutuu pyärittämään YKSIN, ilman puolison TUKEA.

      Olit feikki tai et, oli silti pakko vielä kommentoida tähän.

      Ymmärrän kyllä huolesi/ pelkosi lapsettomuudesta, mutta tämä ei ole oikea ratkaisu. Mieluummin sitten kerrot rehellisesti miehellesi, ettet aijo enää odotella, ja hankit lapsen vaikka keinohedelmöityksellä, jos mies ei kerta hommaan suostu. Mutta hänen pitää olla asiasta tietoinen. Oikeasti.
      Salaa toimimalla olet ajatellut pelkästään itseäsi, etkä lainkaan miestäsi ja tulevaa lastanne. Et sinä voi tietää mikä toiselle on parhaaksi, etkä sinä voi pakottaa toista isäksi.
      Sinä haluat nyt äidiksi, mutta osaatko kuvitella miltä itsestäsi tuntuisi, jos sinua painostettaisiin äidiksi vasten tahtoasi?

      Mutta mietin yhä, jos miehesi ei kerran lapsia halua, niin miksi roikut hänessä? Eikö kannattaisi etsiä mies jonka kanssa tulevaisuuden suunnitelmat/ haaveet täsmää??

      Poista
  7. Neulanreikä on kyllä niin pieni.
    Kokeile ensikerralla silleen, että aktin jlk. riisut mieheltä se kumin(niinkuin muka täyspalvelulla) ja sen jälkeen muka menet veskiin siistiytymään samalla viet roskat pois muka. Veskissä sitten työnnät se kortsu sisällesi mahdollisimman syvälle ja puristelet ne mällit sinne sitten. Hirveä kauan sun ei siellä sängyssä kannata olla jos meinaat tätä kikkaa kokeilla. Olikohan se niin, että siitiöt muutuvat ei-aktiiviseksi pari tunnin sisällä

    VastaaPoista
  8. Olisiko vieras siemen tarpeen. tapaaminen luonnon menetelmin,
    kumitta@suomi24.fi

    VastaaPoista