lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kukkia ilman mehiläisiä


Sori, miulla ei ole oikein ollu intoa kirjotella kun mun kuukautiset rupes viimeksi taas heittämään ja tuntuu ettei voi enää normisti laskea ovulaatiota. Mulla ei ole niin mitään hajua millon ensi kerralla on ovulaatio kun kierto ei ole oikein menny normikaavojen mukaan. Onko tää ihan normaalia että kierto lyhenee tai heittää tosta vaan ensin pitkästä extra-lyhyeen? Vai pitääkö mun mennä oikeesti ostamaan niitä tikkuja ihan sen varjolla et kierto on sekasin?
Lisäksi työt on imeny musta mehuja ja kesällä tekis muutenkin olla vähän ulkona vapaa-ajat ja lepäilläki. Kuten sanoin meillä on ollu nyt vähän hiljasta ja petipuuhat on jääny vähemmälle. Mun vatsaa vihlo viikon alussa taas oudosti enkä tiiä mikä siinä on vikana. Tänään on nipistelly oudosti ihan kuin vasemmalta munasarjasta. Ehkä pitäs tilata gyneaika.

Meillä on herkuteltu harva se ilta mansikoilla ja välillä ollaan käyty jäätelöäkin. Mie rakastan mansikoita <3 Samilla vain on nyt vähän stressiä päällä töiden takia kun sieltä vähentävät porukkaa eikä Sami oo kuitenkaan ollu siellä kauhean pitkään. Kesäksi ainakin pitäs olla töitä mut miten sitten syksyllä. Sitä me ei tiedetä. Jotenkin halut olleet vähän poissa. Tää on ihan jees - ainaki toistaiseksi tällä mielen tilalla.

Töistä ja niiden loppumisen mahdollisuudesta huolimatta meillä on ollu ihan kivaa kahdestaan :) Ollaan katseltu aikalailla ennätyspaljon telkkaria, käyty lenkillä ja grillattu ja leivottu yhdessä. Sami ei vain ikävä kyllä tainnu oikein tykätä mun piirakasta :/ Samin vanhemmat osti uuden grillin ja anto meille vanhan. Sami on sitten ruvennu opettelemaan grillaamista mutta ensimmäisinä kertoina siltä palo käämit sen grillin kanssa ja vanno ettei ikinä tule grillaamaan ja kyseinen rakkine pitäisi heittää helvettiin. Nyt on kuiteski onnistunu vähän paremmin kun siihen on tottunu :) 



Ensi viikolla me mennään sitten auttamaan yhteistä kaveria muutossa. Tai no kaveri oli ekana Samin puolelta ja sitten mekin tutustuttiin. Kieltäydyttiin siksi hyvällä omatunnolla niistä ei-niin-hyvän kaverin häistä, kun oltiin lupauduttu apuun jo aikapäiviä sitten. Ensi kertaan sitten.

P.S. Sami ei ole vieläkään kosinu mua uudestaan eikä asiasta ole puhuttu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti