lauantai 14. heinäkuuta 2012

Valkoinen paholainen

Olin päivällä lenkillä kun vastaan tuli punanen auto ja sen ikkunasta mua kyyläs todella intensiivisesti ikävän tutut kasvot. Meinasin saada hepulin kun huomasin kuka siellä ratissa oli. Tunnistasin ne ärsyttävät kasvonpiirteet missä tahansa. Samin exä on palannu kaupunkiin noin kahden vuoden jälkeen. Ämmä näyttää enkeliltä ja käyttäytyy erityisen bimbotyyliin mm. heittäytymällä tyhmän avuttomaksi saadakseen sympatiat itselleen mut on sisältä yksi juonitteleva piru joka harkitsee tosi tarkkaan mitä sanoo ja tekee missäkin tilanteessa, et näyttäs ite mahdollisimman viattomalta. Ja etteikö vain olis vaihteeksi Samin perässä. 

 
Mulla ei ole oikeasti aavistustakaan miks se nyt takasin tänne olis tulossa muutenkaan. Eihän sillä ole oikein ketään täällä ei sisaruksia eikä vanhempia ja kaveritkin on suurimmaksi osaksi muuttanu pois. Olis vain pysyny siellä opiskelupaikkakunnallaan - vai joko se muka on valmistunu?! Epäilen jos sillä on ollu opiskelupaikka vasta sen pari vuotta. 

Kuten jo aikasemmassa postauksessa vähän kerroinkin niin pistin Samin taannoin pattitilanteeseen eikä tällä prinsessalla oo ollu sen jälkeen mitään tasapainoista suhdetta. Mut nyt on käyny mielessä, että onkohan Sami ollu kuiteski yhteydessä exänsä kanssa. Esim. ne puhelut ja tekstarit aikasemmin, joita en viittiny ruveta syynäämään mut erikoinen "sattuma", että tää yksi luikero saapuu kaupunkiin ei-niin-pian siitä viestisateesta. En yhtään yllättyisi jos ne oliskin tullu tältä naikkoselta.


Mun tekis mieli ottaa asia esiin, mut ei olla puhuttu Samin exästä sen jälkeen, kun meinasin jättää Samin. Meillä oli ero tosi lähellä sillon taannoin tän naisen takia. Asia on vain yritetty unohtaa, se on kuollut ja kuopattu, joten tää tulis aika puun takaa. Ei oo ihan hyvä nostaa ruumista ulos haudastaan. Mut mulla olis tarvetta puhua kyllä asiasta. Mut Samin kanssa en kai pysty. Tää asia on kuitenkin aika tulenarka ollu meillä aina. Luulen, että räjähdän kohta jos en pääse puhumaan tästä kenenkään kanssa. Mun täytyy soittaa huomenna jollekin kaverille ja päästä purkamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti