sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Unhappy period :(

Kuukautiset alko keskellä viikkoa ja voitte varmaan arvata, että en tosiaankaan odottanu niitä ja kaupan päällisenä vituttaa ja itkettää aika mahdottomasti. Onneksi laukkuun oli jäänyt pari sidettä. Kierto heittää kyllä nyt ihan häränpyllyä. Vuoto oli alussa ihan ruskeaa. Alaselkä on ollut mahdottoman kipeä ennen ja jälkeen sen ja Sami on joutunu hieromaan useampaan otteeseen. Ihme kyllä se on mukisematta hieronu vaikka ei siitä kovinkaan paljon ole tykännyt. En tykkää muutenkaan kuukautissidemainoksista ja kun niitä tulee kuukautisten aikoihin telkkarista, niin vitutustaso nousee kahta kauheammaksi, kun telkku suoltaa "Happy Period"-paskaa. Tai no, onneksi tänä vuonna sitä ei tule niinkään paljon mutta ylipäänsä kuukautissidemainokset ovat ärsyttäviä. 
Mitä pahempi vauvakuume on, sitä itkuisempi on kuukautisten aikana. Nyt taas on samaan aikaan epätoivoinen, itkuinen ja ärtynyt olo ja tulee mietittyä että onko jotenkin viallinen yksilö kun eihän tuossa ollut kuin siinä ja siinä kolme viikkoa väliä. Ennen mulla on ollu kohtuu säännöllinen kierto niin miksi ihmeessä nää nyt alkaa temppuilla. Ihmeellistä kyllä, tällä kertaa kuukautiset eivät koskeneet kuten yleensä - siis paljoa. Selvisin yhdellä burana 400 mg:llä mutta selkäkipu oli kolme ensimmäistä päivää kamala. Onneksi nämä lienevät jo tiensä päässä. 

Oon ollu töissä jonkun aikaa niin kiireitä ollu etenkin kun pitää kotonakin siivota ja laittaa ruokaa. Sami ei sitten ikinä tee ruokaa, vaikka tykkääkin ruuanlaitosta. En tiiä onko se joku ihmeen oletusarvo, että naisen pitää aina kokata. Eikä olla vieläkään oikein puhuttu vaikka viimeksi just mietin että vois olla aika puhua meidän suhteen tulevaisuudesta. Samilla on ollu nyt melko pitkiä päiviä ja se kuukahtaa melkein töiden jälkeen heti sänkyyn lepäämään, syö, menee dataamaan ja painuu taas pehkuihin, nukahtaa tai pyörii ja katsoo telkkua ja taas unten maille. Ulkoilmatyöt väsyttää muakin joten ei ole jaksanu olla kovinkaan skappina. Tahtoisin nukkua pitkään, vaikka pitäs herätä ajoissa taas huomennakin itikoiden syötäväksi. . Iniiniiiiiiii.


En muista oonko jo maininnu asiasta, mutta tää "kaverini", jonka tapasin häissä on alkanu soittelemaan mulle nyt viime aikoina ja kyselee kuulumisia ihan jatkuvaan ja turinoi tuntikaupalla puhelimessa miten hänen elämänsä on niin ihanan täydellistä. Yrittää vähän joka väliin ehdottaa että voitasko vaikka tavata kahvittelun merkeissä joku päivä. Oon yrittäny tehdä selväksi että oon ollu viime aikoina vähän kiireinen. Silti se soittaa sitten seuraavan kerran noin viikon sisällä ja samat laulut vähän eri tavalla maustettuna :D "Että plaaplaaplaa voisko vaikka ensi viikolla tulla kahville? :)" Joo ei kiitos.


Viime kuun alussa tuli myös hääkutsu toisiin häihin tässä kuussa. Ihmeen lyhyt varoaika niin voi hyvillä mielin sanoa että ei voida tulla ja on vähän menoa. Ei nimittäin ole mikään erityisen hyvä kaveri tämäkään ja vähän epäilen että tuskin se avioliitto tulee pitkään kestämään. Mielestäni turhan nopeaa toimintaa koko homma. Ja on meillä oikeastikin menoa, kappas kun sattui.

Sugar painuu tästä pehkuihin. Huomenna on taas uusi työteliäs päivä ja Sami ei oikein tunnu osaavan nukkua yksin. Vaikka kyllä tekisi mieli jättää se nukkumaan yksin tai ajaa vaikka sohvalle. Oon nimittäin yhä jonkun verran äreissäni juhannuksesta.

Puspus ja öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti