torstai 2. elokuuta 2012

Pahamaineinen lastenvahti ja ansa

Sami oli aika pitkään kotona, kun töissä oli ensin mekaanisia ongelmia minkä takia työt on ollu taas tauolla. Nyt se lähti töihin ekan kerran tällä viikolla niin voin raportoida viikonlopun tapahtumista. 

Meillä oli viikonloppuna hulinaa ja vilskettä kun Samin veli toi pikku iivarttinsa 5v. hyörimään mummolaan. Aika villi tapaus. Pistettiin leikkimään se ensin legoilla mutta eipä se oikein jaksanut siinä touhussa olla reilua puolta tuntia pitempään ja rupesi juoksentelemaan ympäri taloa. Sitten se kyseli kauheasti ensin yhden kysymyksen ja kohta sitten perään toisen. "Miks sulla on hame?", "Miks Sami ei syö paprikaa?" jne. :D Sami yritti pelata sen kanssa jalkapalloa ja näki ihan selkeesti että niillä oli hauskaa. Loppujen lopuksi Sami istutti sen katsomaan videoita ja siinä se sitten jakso olla ja tapittaa. Kaipa tuosta pahamaineisesta lastenvahdista jotain hyötyä on :D Mut illan tullen alko sit riehuminen, eikä tahdottu mennä nukkumaan.


Vaihdettiin Samin siskon kanssa kuulumisia. Ei olla nähty jokuseen kuukauteen, kun ollaan oltu aina eri aikoihin käymässä. Pitkän sinkkukauden jälkeen sillä oli uusi mies. Ihan hauska tapaus. Vähän sellaset fiilikset, että etenevätkö nyt vähän liian nopeesti. Tosin mitä ulkopuoliset on sitä arvostelemaan. Toivotaan, että suhde kestäis pitempään kuin aikasemmat.

Nyt sit kävi niin, että Samin olis tehny kauheasti mieli ja mua ärsytti niiden pikkuhousujen katoaminen niin, ettei ollu sopivassa mielentilassa. Sami jätti sit mut pari rauhaan muutaman yrityksen jälkeen kun olin niin äkänen. Kyllä sitä sitten vähän myöhemmin tuli puuhailtua kaikkea ;) Saa nähdä miten puuhailut sitten tän viikon lopussa onnistuu. Mulla kai pitäs olla ovulaatio tulossa muttei ole mitään sellasia tuntemuksia kuten yleensä on. Mut olen aika varma onnistumisestani sillä viritin Samille ansan. 

Raahasin Samin ostoksille ja loppujen lopuksi Sami törmäsi kaveriinsa siellä. Herra ylimielinen heitti taas miten miehet on kaikessa aina parempia kuin naiset ja naisista ei ole mihinkään. Ei sitä jaksanu oikein kuunnella. Se on hemmetin ärsyttävää kuunneltavaa. Joka tapauksessa kun Samin kaveri oli dissanu taas naisia tarpeeksi ne lähti sopivasti Suomalaiseen - kun ei näitä akkojen juttuja jaksa - niin mä puikkelehdin erikoisalusasuliikkeeseen. 

 Yritin etsiä kaupoista punaisia alusvaatteita muttei ollu just sen värisiä ja mua ärsytti aivan suunnattomasti. Sit yksi asia johti toiseen ja kävin ostamassa uudet tosi nätit alusvaatteet. Myyjä kehu, että oli ollu tosi suosittu tuote. Melkein heitin toivoni, ettei mahdu, kun kuppi oli liian pieni. Mut tais olla ihan mallikohtaista et siinä kuppi on normia pienempi. Noh, Sami ei kuitenkaan ole vielä nähny tuota pikku pussia, joten säilytän sitä kaapissani ja otan varmaan viikonlopun turvin sieltä, grr... ;) Ei ollu kyllä ihan tällaset, mut kuva oli silti nätti.




Tajusin myös etten oo ostanu greippimehua taas aikoihin. Ei se ole niin erityisen hyvää mut jos ensi kauppareissulla kuitenkin ottas sitä pari purkkia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti