maanantai 3. syyskuuta 2012

Kurkku, gurka, cucumber, concombre...

Eilen oli huono sää. Nukuin pitkään eikä tullut paljoa liikuttua. Yksi pikku pyörälenkki kylläkin. Aamulla sellainen kiva luomukaurapatonginpalanen, joka oli kyllästetty kasviksilla (omatekemä tietysti, ei mitään kaupan valmismoskaa). Se oli todella herkullisen näköinen ja täyttävä. Iltapäivällä vähän musiikkia ja tanssimista. Sami sanoi, että näytän apinalta. Unohdin nälän ja ajankulumisen kokonaan ja söin seuraavan kerran vasta kuuden tunnin kuluttua... Ei hyvä. Turvotus on kuitenkin laskenut huomattavasti viikonlopun aikana. Onneksi. En nimittäin olisi uskaltanut vilkaistakaan tänään ulos. Ja huono sää jatkuu. Mun pitäs ruveta tekemään vatsalihaksia, sillä vatsa on mun ongelma-alue nro. 1. Mutkun mutkun...

Kävin kuitenkin kaupassa ja ostin niitä makukurkkuja. Ja vähän kaikkea muutakin mutta unohdin perunat. Sääli, olisi nimittäin ollut hyvä syödä kunnon pottumuusia. Illalla syötiin sitten Samin kanssa possuviipaleita juustokastikkeessa ja pastaa. Ja salaattia. Mulla oli kunnon lautasmalli: 1/2 salaattia, 1/4 lihaa ja 1/4 pastaa. Samilla sen sijaan ei ollut tälläkään kertaa yhtään salaattia.

Iltapalaksi: -Teetä
-Pieni lautasellinen makukurkkuja ja normikurkkua dipillä
-1 leipäpala
-Marjoja
-1 dl jäätelöä

Tällä kertaa ostin parempia kurkkuja. Ehkä näillä voisi vierottua sipseistä.

Aamupala:
-Puolikas banaani
-Kananmuna
-Makukurkkuviipaleita
-Tavallista kurkkua
-1 dl yogurttia marjojen kanssa
-Teetä

Saatan olla turvoksissa jo tulevien kuukautisten takia. Saa nähdä milloin tulevat ja pitääkö kierto yhtään paikkaansa. Ja jos pitää niin yritän vaan sit kierron mukaan ja houkuteltua Samia. Sami on ollu nyt kohtuu aktiivinen, mut ehkä olis paras nyt sitten pihistellä, että sitä ens viikolla oikeesti haluttais. Viikonloppuna ärsytti vähän kaikki ja kämppä on taas sekaisin. Nalkutin Samille sotkemisesta, mutta Sami puolustautui ja sanoi, että olen tällä kertaa sotkenut itse. Pakko se on myöntää sillä suurimmaks osaksi ne oli ihan omia tavaroita. Ja tiskiallas on taas täynnä tiskejä...

Sami onnistu saamaan lyhyen pestin. Se on pääosin iltatyötä, joten ollaan sit harvoin samaan aikaan saman katon alla. Kun mä lähen kouluun Sami jää kotiin ja kun mä tuun koulusta Sami on jo töissä. Mut onneks sai töitä.

Lopputyö ei onnistu. Oon jatkuvasti vaan jumissa. Lukossa. En pääse eteenpäin. Musta tuntuu, etten ymmärrä. Tieteellinen taustatyö. Mikset vain voisi valmistua itseksesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti