torstai 13. syyskuuta 2012

Normikierto

Vuoto ei sit loppunut. Sen vaan paheni. Sitten alko koskemaan vatsaa. Tuli sit samaan syssyyn ne kuukautisetkin. Olin taas unohtanut miten ärsyttävältä se tuntuu. Buranaa poskeen. Tuntuu että on kuin punainen Niagaran putous, kun on kolme neljä päivää vaihdellu rättejä ja ohivuotojakin on ikävästi sattunu. Tiistaina silti turvotus helpotti ja samat farkut mahtuu jalkaan ihan ongelmitta. Melkein voisi väittää, että saattaa olla lisätilaakin. Kierto normaalissa eli 26-27 päivää. Ensi viikolla siis ilmeisesti ovulaatio, eli aloitan kevyellä kiusoittelulla piakkoin, niin ehkä sitä vois vähän yrittää tärppiäkin.. ;) Vaikka kyllä haluttaisi aika paljon nyt, mutta Sami ei oikein ole innostunut puolukkamehupäivistä ja se on muutenki vähän nuutunu. Sitä flunssaa kun on liikkeellä niin on pitäny pitää miehestä huolta, sillon kun se on kotona.

Oon miettiny, jos ens viikolla menisin yhteen tanssiryhmään. Suoraan sanottuna oon aika norsu tanssimisen suhteen, mut tekis mieli kokeilla. Toisaalta vähän pelkään sitä, jos törmään siellä siihen yhteen kaveriniini, joka pisti välit poikki vähän aikaa sen jälkeen kun kerroin tästä projektista. Se nimittäin olis just sellanen että on menossa jos pääsee tanssimaan. En tiiä miten jäätävä kohtaaminen sit olis. Ei olla vielä törmätty toisiimme. Oon ehkä kerran nähny siitä vilahduksen ja livistäny pakoon. Eihän se itekään ole tahtonu puhua ja pisti välit poikki. Se tilanne olis ollu vaan niin sosiaalisesti kiusallinen, etten tahtonu jäädä siihen.


Oon hakenu sellaseen pikkuduuniin, mut saa nähä otetaanko mut sinne. Lisätienestit ei olis yhtään pahitteeks, kun Samillakin loppuu kohta taas työsopimus ja jatkosta ei oo tietoa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti