lauantai 15. syyskuuta 2012

"So Low In Calories... 'It's a Miracle!'"

Oltiin Samin kanssa käymässä toisessa kaupungissa ja päätimme käydä ruokakaupassa ennen kotiinlähtöä. Huomasin sitten alelappuja hyllyssä. Siellä oli jotain Miracle Noodles -tuotteita. Tuote oli äärimmäisen vähäkalorinen (5 kcal/100 g). Mutta kalliitahan ne olivat - 3,99 € paketti ilman alennusta ja jäihän sitä hintaa vielä alennuksen jälkeenkin. Sami kielsi minua ostamasta niitä ja sanoi, että nyt hölmöä vedätetään ja on aika sikahinta yhdestä nuudelipaketista. Pidin kuitenkin pääni ja ostin yhden pussin kokeeksi.

Keitin meille sitten ihmenuudeleita ja vähän kanaa, jota olin valmistanut aikaisemmin. Pussin avatessani mietin, että olikohan tämä nyt ihan fiksu ratkaisu. Nuudelit haisivat minusta nimittäin ihan kuin muoville tai liimalle! Melkein olisi tehnyt mieli viskata koko pussi roskiin, mutta huuhtelin huolellisesti ja keitin niitä vedessä sitten noin pari minuuttia ja tarjoilin. Lisuketta pitää olla, sillä melko mauttomia ne suoraa sanottuna olivat, mutteivät yhtään niin pahoja kuin miltä ne haisivat. Uskon, että osaisin kokata näistäkin hyvin maittavia. Nyt meillä oli vain vähän kiire ja kiljuva nälkä, etten ryhtynyt sen enempää taikuroimaan.

Piti etsiä vähän lisätietoa näistä nuudeleista ja kävi ilmi, että japanilaiset naiset tuppaavat syömään niitä. Ei siis ihmekään kun ne ovat niin laihoja. Jos vielä konjak-jauhoja saisi markkinoille kohtuulliseen hintaan. Olisi aika unelma. No, joka tapauksessa, voisihan näitä ostaa silloin tällöin jos tulevat vastaan, mutta näillä varoilla tätä ei oikein tavaksi voi ottaa. Ruokaan voisi tottuakin, mutta hinta on suoraansanottuna pieni ongelma. Jos näitä saisi lähikaupasta, niin ostaisin varmaan kalliista hinnasta huolimatta pussin tai pari viikossa.Voisihan sitä tarkemmin katsella ensi kerralla omankin kaupan hyllyköitä, löytäisikö mitään lähellekään samaa. Suorittelen kuitenkin Miracle Noodlesia sellaisille, joilla on siihen varaa.

Tänään lenkki n. 50 minuuttia. Eilen meni vähän yli tunnin lenkiksi ja tänään huomasin olevani turvoksissa, kun en ollut syönyt n. 3-4 tunnin välein. On ollut vähän kiireisiä päiviä niin turvotus näkyy heti, kun jättää aterian tai pari välistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti