lauantai 1. syyskuuta 2012

Tämä ei ole hyvä tämä

Kaikki oli vallan mainiosta. Eilisiltaan saakka. Sami oli lähtenyt poikien kanssa viihteelle. Mutta sitten se tapahtui. Mieliteko. Jääkaapissa ollut paljoa mitään mielitekoa tyydyttäviä ainesosia. Vastoin kaikkia ennakko-oletuksia löysin kaapin perältä popcornipussin. Päätin tyydyttää suolaisen nälän tarpeeni ja palkita itseni iltapäivän pyöräilylenkistä ja asunnon siivoamisesta. Lisäsin vielä itse extra-paljon suolaa poppareihin. Ennen kuin huomasinkaan, olin syönyt koko pussin sisällön. Tänään vatsani on niin turpeana, että voisi luulla minun olevan raskaana! Jopa Sami huomasi eron ja huomautti, että olenko kenties jotenkin turvoksissa. Se ei suoraan sanottuna ole ensimmäinen asia, jonka mieheltään haluaisi kuulla.


Tänään pyörälenkki ja juoksulenkki. Söin myös tavallista enemmän salaattia, enkä ottanut riisiä kanan kanssa. Päivän aikana olen syönyt kaksi leipää ja vähän lisää salaattia. Ja teetä.

Heikkouteni ovat suolaiset syötävät. Voisin olla ilman makeaa pitkiä aikoja, mutta suolaiset naposteltavat ovat aina silloin tällöin mielessä. Suurin paheeni ovat sipsit, mutta sipsien puutteessa kaikki muu suolainen käy: popcornit, juustonaksut, krutonkikuutiot, pasteijat, tavallista suolaisempi leipä, kermajuusto jne. Ja mitä pitemmän aikaa olen yrittänyt olla ilman suolaista herkkua, sitä pahempi mässäily on, jos suolaisennälkä yltyy mahdottomaksi. Olen yrittänyt vieroittua syömällä herkkukurkkuja dipin kanssa, mutta niistä jäi ikävä jälkimaku. Ilmeisesti pitää sitten nyt kuitenkin ostaa herkkukurkkuja tähän suolaisen nälkään. Muuten terrorisoin laihduttamisyritykseni. Jos jollakulla tulee mieleen jotain suolaista ja kevyempää korvikesyötävää niin ehdotuksia otetaan vastaan.

4 kommenttia:

  1. Kannattaa ihan rohkeasti syödä sitä ruokaa,eikä harrastaa piipertämistä :) Muista säännölliset ruoka-ajat (3-4h välein) annoskoot+liikunta. Herkkupäivän voi pitää kerran viikossa. Tällä olen itse pärjännyt 10,5kk ja saanut 45kg pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olkoon! On pudottamisessa ollut varmasti myös kova työ. Näin olen kyllä yrittänyt tehdäkin, mutta yritän teroittaa mieleeni.

      Poista
  2. Ne kaupasta saatavat maustetut ruissipsit on ihan megahyviä....eihän nekään nyt mitään varsinaista terveysruokaa ole, mutta huomattavasti parempi vaihtoehto normaaleille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitäkin on tullut syötyä. Onneksi sentään ei kerralla jaksa niitä vetää samalla tavalla kuin sipsejä. Kaloreita niissä ikävä kyllä on aika paljon. Kasvissipsipussiakin tullut kokeiltua, mutta suoraan sanottuna ne oli Pahoja isolla P:llä ja kaiken lisäksi kalliita.

      Haaveilen omasta mandoliinista. Voisi tehdä omia vähärasvaisia sipsejä :(

      Poista